maandag 29 november 2021

Sinterklaas tegen een kereltje van vijf: “En wat zou jij graag willen hebben van de Sint?” Waarop het mannetje van vijf verbaasd roept: “Maar Sinterklaas, heeft u mijn E-mailtje dan niet gelezen?


De nieuwe zwarte piet staat wat hulpeloos bij de papierversnipperaar. 'Kan ik helpen?' vraagt Sinterklaas. 'Ja,' zegt hij. 'Hoe werkt dat ding?' 'Heel simpel,' zegt Sinterklaas, pakte alle sinterklaasgedichten stopte ze in de versnipperraar. 'Bedankt Sinterklaas, maar waar komen de kopieën er nu uit?'


Zwarte Piet was na een natte koude nacht op het dak verkouden geworden. Hij ging naar de apotheek en vroeg aan de verkoper: “heeft u iets tegen hoesten?”. Antwoord die verkoper: “Nee hoor, ga gerust uw gang.”


In een winkelcentrum in Amsterdam vraagt Sinterklaas aan een meisje hoe ze heet, het meisje kijkt Sinterklaas heel boos aan, Sinterklaas vraagt het nog maar eens, Hoe heet jij? Het meisje zegt heel boos: “Dat heb ik je vanmorgen op school al verteld ben je het alweer vergeten!?”

3 opmerkingen:

  1. Whahahha, daar zitten weer leuke tussen.

    Love As always
    Dimario

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou vrijdag wordt aan boord van de Oma Revenge sinterklaas gevierd en maandag is hij voor een rustdag op bezoek bij oma.
    In de moppen herken ik hem wel, vooral samen met kapitein van Spijk en Oldman. Hans

    BeantwoordenVerwijderen