donderdag 18 oktober 2012



Het programma boer zoekt vrouw is een alfgeleide van het Engelse datingprogramma "Farmer wants a Wife". Wat in England een kijkershit werd. En niet alleen in Engeland. Het programma wordt over heel de wereld uitgezonden, omdat boeren een beroepsgroep zijn die zeer moeilijk een partner vinden. In Nederland hebben we dus Boer zoekt vrouw.


Al zes seizoenen lang zoekt Boer zoekt Vrouw samen met een aantal vrijgezellen naar de liefde van hun leven. In haar welbekende blauwe busje doorkruist presentatrice Yvon Jaspers het hele land om deze boeren aan de vrouw of man te helpen.
Ieder seizoen krijgen wij honderden aanmeldingen binnen van boeren die hopen hun leven spoedig te kunnen delen met de liefde van hun leven. Die éne. Om mee te lachen en te huilen, of soms te mesten en te melken. Die éne, die past op de boerderij en in hun leven.


Dit seizoen zijn er niet tien, maar elf vrijgezelle boeren die een kans willen wagen. De elf vrijgezelle boeren van het zesde seizoen hebben zich op 13 mei 2012 voorgesteld aan alle mannen en vrouwen van Nederland. Je maakte kennis met Aad, Arthur, Doede, Hans, Henk, Henrieke, Johan, Martin, Willem en de tweelingbroers Jan en Martin. Geïnteresseerden hebben twee weken de tijd gehad om op één van deze elf boeren te schrijven.

De aflevering zijn dit Henrieke, Aad, Willem, Henk en Martin.

De vijf boeren met de meeste reacties worden gevolgd in de serie. Zij mogen tijdens een speed-date met 10 aspirant partners vijf mensen uitnodigen voor een gezellig uitje. Na dit uitjes worden 3 kandidaten uitgenodigd op de boerderij voor een logeerweek. Tijdens deze week wordt na twee á drie dagen iemand verzocht het bedrijf te verlaten:



Hier het keuzemoment van boer Aad......


De de twee overgebleven kandiaten wordt de uiteindelijke partner gekozen. (In de hoop van een langdurige relatie)
Een eenvoudig concept........ en al vele boeren hebben door de jaren heen een partner gevonden, en hebben een leuk gezin gesticht!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten