maandag 15 oktober 2012

Bzv maandag De nieuwe reeks van Boer Zoekt Vrouw is al weer enkele weken bezig... Hier in de polder is het op zondagavond dan ook bijzonder rustig, want iedereen zit met het bord op schoot voor de buiste wachten op de nieuste belevenissen van Aad, Willem, Martin, Henrieke en Henk.

Daarom deze week als thema: BZV


 Boer zoekt…………………………..MOPPEN!!!

Boerin zoekt knecht


Een jongeman zocht werk en kwam bij een boerderij waar alleen een boerin woonde. Hij vroeg: “Kun je soms nog een knecht gebruiken?” De boerin zei: “Ja, maar dan moet je eerst een proef afleggen. Ik ga in de kruiwagen liggen en dan moet je me het hele erf rond rijden..” De knecht zei: “Oke”, en begon aan de klus. Doodmoe kwam hij weer terug en vroeg: “Ben ik aangenomen?” “Dat kan ik nu nog niet zeggen, je heb nog een opdracht”. “En dat is?”, vroeg de knecht. “Ik ga nu in mijn blootje in de kruiwagen liggen en je moet dat stuk nog een keer kruien”. “Oke”, zei de knecht en begon te kruien. Doodmoe kwam hij weer op die plek en zei: “Ben ik nu aangenomen?” “Nee..”, zei de boerin. “Maar waarom dan niet?”, vroeg de knecht. “Omdat je het werk niet ziet liggen!”
                                                                  


Boerin zoekt geluk:

Een stel uitgelaten Vlaamse boerinnen gaat met een prachtige boot op een tweedaagse Cruise.

Aan boord worden zij welkom geheten door een officier in gala-uniform.
“Welkom aan boord, mevrouw” heet de man iedereen welkom.
“Dank u wel, kapitein” zegt de boerin.
“Ik ben geen kapitein” zegt de man:”Ik ben de dek-officier”.
“Kijk es aan” zegt de boerin:”we gaan hier precies niets te kort komen!
                                                  ThumbCA8IT7U7


Boerenzoon zoekt vrouw:..

Een super aantrekkelijke boerenzoon besloot dat hij het recht had de perfecte vrouw te trouwen, zodat ze samen bijzonder mooie kinderen konden verwekken.

Met die gedachte ging hij op zoek naar de perfecte vrouw.
Het duurde niet lang of hij vond een boer die drie bijzonder mooie dochters had, alle drie benamen ze hem zijn adem, zo mooi waren ze.
Hij vertelde de boer wat zijn plannen waren en vroeg toestemming met één van zijn dochters te trouwen.
De boer antwoordde slechts met: “Ze zijn er alle drie aan toe om te trouwen, dus ben je op de goede plek. Neem ze allemaal een keer mee uit en neem degene die je wilt.”
De man ging op stap met de eerste dochter. De volgende dag vroeg de boer wat hij van zijn eerste dochter vond.
“Nou,” zei de man, “ze heeft slechts een heeeeeeel klein beetje, niet dat je het kunt zien hoor, …. maar ze heeft kromme tenen.”
De boer knikte en stelde voor dat de man met één van de andere dochters uit moest gaan. Aldus vertrok de man met de tweede dochter.
De volgende dag vroeg de boer weer wat hij van zijn dochter vond.
“Nou,” antwoordde de man, “ze is slechts een heeeeel klein beetje, niet dat je het kunt zien hoor, … maar ze is een beetje scheel.”
De boer knikte en stelde de man voor om dan maar met de derde dochter uit te gaan om te zien of deze de ware zou kunnen zijn. En zo gebeurde het.
De volgende ochtend haastte de man zich naar de boer en vertelde enthousiast: “Zij is perfect, helemaal perfect. Zij is degene met wie ik wil trouwen!!!”
En dat gebeurde nog diezelfde dag. Maanden later werd de baby geboren.
Toen de man op de kraamafdeling kwam schrok hij zich een ongeluk: de baby was het lelijkste, meest zorgwekkende zielige persoontje dat je je kunt voor stellen. Hij haastte zich naar zijn schoonvader en vroeg hem hoe het heeft kunnen gebeuren dat, gezien de schoonheid van zijn ouders, het kind zo verschrikkelijk lelijk was.
“Nou,” legde de boer uit, “ze was slechts een heeeeeeel klein beetje, niet dat je het kon zien hoor, …. zwanger toen je haar ontmoette.”


                                                                                                   afbeelding 28235 in Baby 95x86, 3210 bytes






Geen opmerkingen:

Een reactie posten