vrijdag 22 juli 2011

Week item bij de politie

Uit de archiven de Politie Sport Vereniging te Sneek hebben wij de nu volgende  foto's gevonden.  Vroeger werd wandelen  gezien als een verbetering van de conditie, ok bij de politie. Tegenwoordig is collectief sporten in de tijd van de baas niet meer toe gestaan. Helaas is het niet mogelijk om de foto's uit te vergroten.

PolitieFSM001017499 Sneek, 1950, een groep van de Sneeker Politie Sport Vereniging die meedoen aan de President Rooseveld Mars. De deelnemers zijn in het 1e gelid: Evert van Veen, Teun Otten en onbekend. In het 2e gelid: Van Egmond, en twee onbekenden. In het 3e gelid: twee onbekenden en Leemburg. In het 4e gelid: onbekend, G. Duits en onbekend. De leider is adjudant Jorna. Het is niet helemaal duidelijk waar de groep hier wandelt.

PolitieFSM001017503 Sneek,19 mei 1953, een groep van de Sneker Politie die meedoen aan de vijfde Waterpoortmars. het zijn leden van de Sneker Politie Sportvereniging.  Zware onweersbuien veroorzaakten stagnatie tijdens de wandeltocht. De Sneker politie mannen behaalden de tweede prijs.

PolitieFSM001017502 Sneek, 23 mei 1955, een groep van de Sneker Politie, een van de vele groepen die mededen aan de zevende Waterpoortmars. Zij wandelen hier op de Leeuwarderweg, komende uit de stad. De zevende Waterpoortmars werd gelopen met een record aantal deelnemers.

 



 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten