maandag 18 juli 2011

Week. Maandag mop 
 Deze week, ter ondersteuning van een groot aantal kenissen en verre verwanten die in Nijmegen de vierdaagse lopen, het thema WANDELEN.  Ook voor wie vorige week de vierdaagse van Apeldoorn liep en/of volgende week strandzesddaagse loopt......

 …Het aantal deelnemers aan de vierdaagse schijnt achteruit te lopen…

                       

Een muis en een olifant wandelen in de woestijn.
De muis, die in de schaduw van de olifant loopt, zegt:
‘Als je het warm krijgt, loop ik wel aan de andere kant!’

                        

Oma en jantje zijn aan het wandelen tijdens de avondvierdaagse en er ligt een centje op de grond. Jantje wil het oprapen, maar oma zegt: “Nee, Jantje wat op de grond ligt is vies, dat moet je niet oprapen!” Even later valt oma op de grond en ze vraagt aan Jantje:  “Raap me eens even op.” “Nee oma,” zei jantje,  “Want u zei net dat wat op de grond ligt is vies.”

                                                    afbeelding 98383 in Lopen 39x110, 8405 bytes

Twee gekken wandelen langs weerszijden van een rivier. Roept de ene naar de andere: "Hoe geraak ik aan de overkant?", waarop de andere antwoordt: "Daar ben je al!".

                               afbeelding 98382 in Lopen 95x140, 13600 bytes

Het jaar is 2032. Een  vader en z'n zoon wandelen door zuid Manhattan in New York City, wanneerde zoon vraagt: -" Pa, wat zijn The Twin Towers?" Vader zegt: 'The Twin Towers waren twee gebouwen die door Arabieren werden vernietigd, zo'n 30 jaar geleden'. De zoon denkt even na, en vraagt: -"Pa,... wat zijn Arabieren?"

                                        

“ ’t is me toch wat”, zegt de enen buurvrouw tegen de andere. “Als mijn man ’s avonds met de hond gaat wandelen, komt hij doorgaans met een kater thuis….”

                          

Goedvoor_het_milieu

Geen opmerkingen:

Een reactie posten