vrijdag 30 juli 2021

OLYMPICS (RÉMI GAILLARD) 🥇



Rémi Gaillard is een Franse komiek, bekend vanwege zijn practical jokes. Hij werd beroemd door zijn humoristische filmpjes online te zetten. Het motto van Gaillard is C'est en faisant n'importe quoi qu'on devient n'importe qui (Door iets te doen, word je iemand). Tevens is hij bedreven in diverse sporten. Een van zijn bekendste grappen was tijdens de Coupe de France van 2002, toen hij als voetbalspeler het veld op ging en zich liet feliciteren door president Jacques Chirac.

Hij maakt niet alleen filmpjes van zijn grappen, ook laat hij geregeld filmpjes van zijn voetbalkwaliteiten zien: in het raken van kleine voorwerpen op grote afstand met de bal is hij bedreven. Maar ook als tennisser is hij bekend.

Deze keer gaat hij op de Olymische tour  en zien we hoe Gaillard streken uithaalt met anderen. Iedereen kan de klos zijn in zijn filmpjes: niets vermoedende voorbijgangers, wegarbeiders, pizza-bezorgers, rokers, automobilisten, vissers en zelfs voor politie deinst hij niet terug. Daarbij loopt hij weleens klappen op van mensen die zijn streken niet kunnen waarderen en ook is hij een aantal keer gearresteerd door de politie.

Aan de sportlogo in de bovenhoek kunt u zien welke sport er gepersifleerd wordt.


4 opmerkingen:

  1. hahaha, grappig, je moet maar durven :o)))
    .Een @->- voor jou...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, deze had ik al gezien, het zal je overkomen.

    Love As Always
    Dimario

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Als je het ziet is het wel leuk.
    Als het je overkomt zal je niet zo hard lachen. Hans

    Ot. Heb de verzoekjes gedraaid in de show.
    Traantje is al aardig bijgekomen, iedereen heeft haar een beetje opgefleurd.
    Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

    BeantwoordenVerwijderen