woensdag 24 juni 2015

Mr Bean imitator


Niet indereen houdt van het typetje Mr. Bean. Maar anderen kunnen er niet genoeg van krijgen. Nu is de echte Mr. Bean langs laten komen op iemands verjaardag niet echt een optie, maar een Mr. bean imitator, dat kan wel. Neem nu de Belgische Benny van der Keelen.

Ooit studeerde Benny Van Der Keelen af als metaalarbeider. Na ongeveer 7 jaar voornamelijk als lasser te hebben gewerkt bleek al snel dat dit niet was wat hij verder wilde doen.

Daarom schreef Benny zich in om een modellenopleiding te volgen, hij was zeker niet op zoek naar een carriere als model maar in die opleiding zat ook een mime-opleiding en dat interesseerde hem wel. Tijdens deze opleiding van 6 maanden werd hij ontdekt als imitator van "Mr Bean". Op het eind van deze 6 maanden deed hij zijn debuutoptreden en met veel succes! Hij besloot na dit succesvolle optreden het typetje verder uit te bouwen. Nu imiteert Beny van der Keelen Mr Bean full time sinds 1996 en heeft reeds optredens verzorgd in Belgie, Nederland, Duitsland, Engeland, Oostenrijk, Malta, Spanje en Turkije.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten