maandag 23 juni 2014


Voorlopig zitten we nog met het bord op schoot naar de televisie te kijken als ons nationaal elftal speelt. En....... Wat is er dan lekkerder dan "snacken"?



Twee nonnen komen een snackbar binnen en bestellen 99 frikadellen. "Waarom 99?" vraagt de man van de snackbar. "We wonen in het klooster met 99 nonnen," zegt de ene non. "Tja," zegt de man van de snackbar: "Er zitten 20 frikadellen in een doos. Neem nu vijf dozen. Het is tegen sluitingstijd; dan ben ik er vanaf." "Goed," zegt de andere non, "dan nemen we 100 frikadellen. Dan eten we die ene wel op."
Er komt een vrachtwagenchauffeur een snackbar binnen en bestelt patat met twee kroketten. Komen er zes van die brommernozems. De een pakt de patat en de andere zijn kroketten. Hij zegt niets, rekent af en gaat weg. Waarop een van die knapen tegen de baas zegt: "Wat een lafaard, he? Wij eten alles van hem op en hij durft niets te zeggen." "Ja, je hebt gelijk," zegt de baas, "het is een lafaard. Trouwens, 't is nog een slechte chauffeur ook, want buiten rijdt-ie zomaar zes brommers in de puree."

Een man loopt bij een afhaalpizzeria binnen, wilt u de pizza in vieren gesneden hebben of in zessen, vraagt de bediende.
In vieren zegt de man, ik denk niet dat ik zes stukken op krijg


Twee zakjes chips lopen over straat. Zegt de een tegen de ander: "Hoe gaat het ermee? "Niet zo best." zegt de ander: "Ik heb vanavond een feestje".
 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten