maandag 8 april 2013




Deze week apestreken!!



Een aap komt de kroeg binnen hij maakt een salto. Een meneer aan de bar: “Joh, waar heb je dat geleerd?” Toen zei de aap: “In het circus.”

Toen kwam er nog een aap binnen en maakte een dubbele salto. Toen zei de meneer aan de bar: “Wauw…Waar heb je dat geleerd?” “In het circus!” zei de aap terug.
Even later kwam de derde aap binnen die maakte een flikflak, 2 salto's en een schroevendraaier. Overdonderd zei de man aan de bar: “Heb je dat in het circus geleerd?” “Nee,” zei de aap “Ik struikelde over de deur mat.”

Op een dag vraagt een meisje aan haar mama: “Mama, waar komen de mensen eigenlijk vandaan?””Nou,” antwoordt haar mama, “God heeft de eerste mensen, Adam en Eva, op de wereld gezet. Adam en Eva hebben dan kinderen gekregen en zo zijn de mensen ontstaan.” Twee dagen later stelt het meisje dezelfde vraag aan haar vader. Deze antwoordt: “Kijk, miljoenen jaren geleden evolueerden de apen langzaam tot wat de mensen vandaag zijn.”Het meisje staat perplex en loopt snel naar haar mama: “Mama, waarom zeg jij dat de eerste mensen door God op de wereld werden gezet, terwijl papa zegt dat mensen eigenlijk van de apen afstammen?” Haar moeder antwoordt met een glimlach: “Dat is heel simpel liefje. Ik heb je verteld over mijn familie en papa over de zijne!”


Twee apen willen in bad. De ene aap stapt in bad, en schreewt:
"Oe oe oe oe aaaa oeoeoe aaaaa oe oe oe aa oe oe aa aaa aaa oe oe aa
oeee oooee aaaa oe oe oe oe oe oeo aaaaaa oe aaa oe oe oe!"
Waarop de ander zegt: "Wel, doe er dan wat koud water bij!"

Op een dag vraagt een baby-aapje aan zijn moeder: “mama, waarom zijn wij zo lelijk?”
De moeder glimlachte en zei: “je zou blij moeten zijn met je uiterlijk, moet je de persoon eens zien die dit aan het lezen is !!!”



Geen opmerkingen:

Een reactie posten