donderdag 15 maart 2012


Soms heb je in je jonge jaren dromen en wensen, waarvan je hoopt dat je ze in toekomst kunt verwezelijken.
Een van de mensen wie dat grotendeels gelukt is, is de hoofdpersoon uit het nuvolgende filmpje. Een oud-klasgenoot van de B.Z.N. Een excusrsie aan een viskwekerij in Gulpen (in 1986)...... zou dat aan de basis liggen van zijn huidige beroep? In die tijd had hij meer oog voor de bier brouwerijen aldaar.
Directeur van een bedrijf dat in Vietnam duurzaam vis produceert. In viskwekerijen....... Met name de panga en de tilapia- vissen. De pangasius sector in Vietnam kan op een aantal punten worden verbeterd. Om Vietnam daarbij te helpen is begin 2011 het SuPa project gestart om het kweken van pangasius te optimaliseren.

Het project wordt geleid door het centrum voor visserijtechnologie in Vietnam (FITES) en de Wageningen Universiteit in Nederland. Daarnaast zijn allerlei andere instituten en organisaties bij het project betrokken.
De samenwerkingsovereenkomst voor het project werd ondertekend in het bijzijn van Prins Willem Alexander en Prinses Maxima en staatssecretaris Bleeker van Economischie Zaken, Landbouw en Innovatie tijdens het officiële staatsbezoek aan Vietnam.


                                                     
Op de foto staan staatssecretaris Henk Bleeker van Economische zaken, innovatie en landbouw, Mrs. Khan, CEO Vinh Hoan en Harry Hoogendoorn, Directeur Queens Products.





Over het laatste filmpje:

Vroeger had ''meneer de directeur" iets meer haar en iets minder buik..... Die panga's moeten dus wel te eten zijn. Alleen zijn mening dat vissen er niets van voelen als ze gedood worden..... Eh ..... Har' hoe zou je het zelf vinden als het mes je op de keel gezet wordt??? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten