maandag 15 augustus 2011

Week. Mop op maandag..


 Deze week... de post en postbode....


                                        
 


Een postbode, 2 meter 15 lang, en maar 50 kilo, is helemaal weg van een weduwe met twee jonge kinderen. Maar hij kon maar geen contact krijgen, of ze wimpelde hem af. Tot op een vroege morgen, bij het sorteren van de post, ziet hij dat er een express-brief voor de weduwe bij is. Hij springt op de fiets en naar de weduwe. Staat daar al kwijlend voor de deur, deze gaat open, geeft de brief af en wilde wat zeggen.. zei de weduwe: "wil je wat voor mij doen postbode?" "Ja, dat wil ik wel. Wat dan?" "Och zou jij je willen uitkleden en boven op mijn bed gaan liggen?" Ze was nog niet uitgesproken of hij rende al naar boven, helemaal in grote opwinding. Nu zal het gebeuren.
Hij ligt daar, gaat de deur langzaam open, staat daar de weduwe MET de beide kinderen. KIJK zegt ze tegen haar kinderen: "Als je 's morgens je bordje niet leeg eet, blijf je net zo mager als die postbode!!"



Een vrouw wil het eens doen met een man die groot geschapen is. Haar vriendin zegt: "Kijk naar de voeten en wanneer hij grote voeten heeft is zijn mannelijkheid ook groot." De volgende morgen rinkeld de bel. De vrouw opend de deur en voor haar staat de postbode ze kijkt omlaag en ziet daar voeten zeker wel maat 50. Ze vraagt de postbode binnen voor een kopje koffie en lang duurt het niet voor ze hem heeft verleid. Boven in de slaapkamer kleden beiden zich uit maar de postbode worstelt bij het open van zijn hemd en zegt vloekend: "Verdikkeme, bij de post is het altijd hetzelfde liedje, de schoenen zijn 6 maten te groot en de hemden 2 maten te klein……"


                                             


Een postbode loopt na 30 jaar zijn laatste ronde, want hij gaat met pensioen. De buurt heeft afgesproken dat iedereen hem een kado geeft als afscheid. De postbode krijgt het ene mooie kado na het andere.
Bij het laatste huis doet een heel mooi blondje open. Ze trekt hem naar binnen, naar de slaapkamer, gooit hem op het bed en geeft hem een beurt. De postbode vind dit toch wel het allermooiste kado en het word nog gekker als hij beneden komt, want daar staat een enorm luxe champagneontbijt voor hem klaar. Als hij uitgegeten is, bedankt hij het blondje uitvoerig voor de aangename verrassing en zij zegt dat er nog één ding is, het ligt naast zijn bord. Het is een euro.Verbaasd vraagt de postbode waar dat nou voor is. Zegt het blondje:"Toen we een kado moesten bedenken, zei mijn man: 'Fuck die vent, geef 'm een euro!', maar dat ontbijt was míjn idee!!!"


Overwerkte postbode

Geen opmerkingen:

Een reactie posten