vrijdag 17 juni 2011

vaderdag

KOPPEN 010

Vandaag: Vader-moppen

                

Jantje en zijn vader lopen langs een weiland en zien daar een stier op een koe zitten.
Jantje vraagt Pappa wat zijn die aan het doen? Pa zegt die stier duwt de koe naar de stal om samen gemolken te worden.
300 meter verder zien ze een hengst boven op een merrie zitten. Papa wat zijn die aan het doen? de hengst duwt de merrie naar de stal om samen hooi te eten oh zegt Jantje.. gelukkig dat mamma tegen het aanrecht stond anders had de postbode ze helemaal naar het postkantoor geduwd.

                                                         

Jantje vraagt aan vader: "Pap, waar kom ik vandaan?" Vader antwoordt: "Van de ooievaar Jantje". Jantje: "De ooievaar? Nou ja…… Er lopen duizenden lekkere wijven rond, en jij doet het met een ooievaar???!!!!

                                                    

 

                                        Click for a larger picture  Vader loopt met zijn zoontje lang een wei met twee grote dekkende ezels, vraagt het zoontje, wat zijn die aan het doen? vader: die gaan trouwen. Even later komen ze langs een weiland met twee hele kleine, dekkende, ezeltjes. Vraagt het zoontje, papa gaan die ook trouwen? Nee, zegt vader, dat doen alleen hele grote ezels.

 

De meester deelde de rapporten uit hij kwam naar jantje toe hij zij : als je vader dit rapport leest krijg hij er vast grijze haren van. jantje: nou daar zal hij blij mee zijn want hij is zo kaal als een bowlingbal. 

                                         


Stel u voor: een huisgezin met 13 kinderen.
Allemaal even gezond en allemaal blinken ze wel ergens in uit. Maar de tweedejongste, Hendrik, is altijd een beetje anders geweest. Hij had bijvoorbeeld bruine ogen terwijl de anderen allemaal blauwe ogen hadden. Niemand had er echt bij stil gestaan maar toch...
Op een slechte dag ligt de moeder op sterven...
De vader zit naast haar bed en houdt haar hand vast. Plotseling vraagt hij haar: "Truus, ik moet je echt wat vragen, maar het is een heel delikate vraag." Truus zegt: "vraag maar, Albert.." Albert zegt: "Wel kijk.. je hebt het waarschijnlijk zelf ook gezien, onze Hendrik is altijd anders geweest als onze andere kinderen.
Ik MOET het weten, vrouwtje, heeft hij een andere vader als de rest?"
De vrouw zucht en knikt: "Ja"
Albert schrikt een beetje, maar blijft toch kalm, gezien haar toestand. Dan vraagt hij: "Ken ik hem?" Truus knikt opnieuw.
Albert aarzelt even en vraagt dan: "Wie is dan Hendrik's vader? Truus kijkt hem recht in de ogen en zegt: Jij.

 

Anoniem

Geen opmerkingen:

Een reactie posten