donderdag 9 juni 2011

Alpe d'HuZes

Vandaag is het de dag van Alpe d'Huzes. Alpe d'HuZes is het wielerevenement waarbij de deelnemers individueel of in teamverband minimaal zes maal op één dag de Alpe d'Huez beklimmen. Niet zomaar, maar om geld op te halen voor het Alpe d'HuZes onderzoeksfonds bij KWF Kankerbestrijding. De eerste editie van de actie in 2006 zorgde al voor een opbrengst van ruim 370.000 euro. In 2007 fietsten we meer dan 1 miljoen euro bij elkaar. In 2008 werd het recordbedrag van ruim 3,6 miljoen euro opgehaald en in 2009 bijna 6 miljoen. Maar liefst 12,1 miljoen was het eindbedrag in 2010.

De Stichting Alpe d'HuZes hanteert een strikt anti-strijkstokbeleid: alle giften gaan voor 100% naar ons onderzoeksfonds. Afgelopen jaren werd met dit geld het onderzoeks- en revalidatieprogramma A-CaRe gestart, waarmee kankerpatiënten beter en sneller kunnen herstellen. Een belangrijk en uniek onderzoek dat revalidatie voor alle kankerpatiënten binnen handbereik moet brengen.

Want onze missie is:

Anderen faciliteren en inspireren om Goed, Gelukkig en Gezond te kunnen leven met kanker.
Opgeven is geen optie!

Nu wordt er niet alleen gefietst vandaag..... er staan ook duizenden herinneringskaarsen te branden. De Franse kranten wijden er twee grote pagina’s aan.
Op de Alp d’Huez hebben ze honderden kaarsen neergezet voor al onze dierbaren die door kanker getroffen zijn.  Nu ben ik niet op de Alp d'Huez, maar toch wil ik een kaarsje branden voor al die mensen in mijn familie en kennissenkring, die overleden zijn aan deze vreselijke ziekte

Misschien kunnen jullie ook deze kaars brandend houden door deze door te sturen, of op jullie weblog te plaatrsen, zodat ‘Opgeven is geen Optie’ voor al die mensen die het nodig hebben voortleeft. Ook al is het maar aan één dierbare.



Doen hé....!!!

Uit respect ! Laat deze kaars branden A.U.B
.......om dit te laten circuleren, daar kan ik geen NEE op zeggen, JIJ??






Ter herinnering aan al diegenen, die zijn overleden aan kanker en voor iedereen die er nu mee worstelt.
Een kaars verliest niet aan kracht door een andere kaars aan te steken.

Alstublieft, houd de kaars brandend!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten