maandag 6 juni 2011

Week. Mop op maandag..
Deze week stillen we de stevige trek met FRIET!!!!!! Het thema van deze week

En dan nu de moppen...:

Er zitten een heleboel Belgen in een vliegtuig, en een kabaal dat ze hebben. De piloot roept de stewardess en zegt: "Kun jij hier wat aan doen. want ik kan amper het vliegtuig besturen." "Oké", zegt de stewardess. Na een half uur is het doodstil geworden, de piloot roept de stewardes weer en vraagt: "Hoe heb je dat voor elkaar gekregen?" Waarop de stewardes antwoordt: "Ik heb ze allemaal een zak friet gegeven en gezegd buiten opeten."
                                              afbeelding 37506 in Etendrinken 114x100, 6658 bytes

Waarom ligt er in belgium altijd in een bushokje zo veel friet???? Omdat een man er aan komt en kijkt even op zijn horloge of de bus er aan komt en hij had ook een zakje friet nog in de hand...
                                                                   afbeelding 37516 in Etendrinken 72x100, 6565 bytes
Drie mannen komen op jonge leeftijd om en gaan samen naar de hemel. Aangekomen bij de hemelpoort vragen ze aan Sint-Pieter of ze niet nog eens naar de aarde terugmogen. Sint-Pieter zegt: "Oké, jullie krijgen een tweede kans, maar jullie moeten wel een zonde opgeven. Als jullie toch nog zondigen, komen jullie direct terug naar de hemel!" De eerste man was een heel dikke. Sint-Pieter zegt "Jij mag geen vet eten meer eten. Wanneer je nog één verdikkend stukje eten aanraakt, kom je direct terug!" De tweede was een geldwolf. Sint-Pieter zegt hem: "Jij moet van andermans geld blijven. Als je nog één keer geld van iemand anders aanraakt kom je terug naar de hemel!" De derde man was en homo. "Jij weet ook wel wat je niet meer mag doen hè" zegt Sint-Pieter, waarop de drie mannen teruggestuurd worden naar de aarde. Ze landen op een klein dorpspleintje met een frituur. De dikke bekijkt de frieten en krijgt het water in de mond. Hij denk: "één frietje zal Sint-Pieter wel niet erg vinden" en hij neemt zich een frietje en binnen de seconde is hij terug naar de hemel. Eén van de klanten van het frietkot laat een briefje van 5 euro vallen. De geldwolf bukt zich voorover om het briefje op te rapen en op 1 seconde waren de twee overblijvende mannen terug naar de hemel.
                               
Er komt een dom blondje de bibliotheek binnen en zegt tegen de man achter de balie: 2 Grote friet, 1 cola en 3 kroketten. Waarop de man achter de balie antwoordt: Mevrouw, u bent hier in een bibliotheek. Waarop het domme blondje fluisterend antwoordt: 2 grote friet, 1 cola en 3 kroketten.
                                                             

De Belgische zwangerschapstest beperkt zich tot het inbrengen van een frietje, 5 seconden laten zitten, frietje verwijderen. Indien aangevreten mag de uitslag als positief worden beschouwd.

 

 Een cartoon van de Belgische cartoonist Kamagurka.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten