donderdag 3 maart 2022



Vandaag even een ander/nieuw thema
V.I.P.S
....en de moppen daarover.....
Een man gaat wandelen met zijn hond. Op een gegeven moment gooit hij een stok over het water, en die gaat naar de overkant, maar hij loopt over het water. Denkt die man: Hoe kan dat nou. Dus hij probeert het nog eens en ja hoor die hond loopt weer over het water. Dan maar Martin Gaus bellen. Dus Martin Gaus komt aan, Gooit die stok over het water en weer loopt de hond over het water. Zegt Gaus: Tja, Ik zie het al Uw hond kan niet zwemmen !!!

 ******************************************************

Pamela Anderson en Robbie Williams zaten in het vliegtuig (tegenover elkaar).Maakt Robbie Williams een propje en gooide dat recht tussen de boezem van Pamela Anderson. Robbie roept hardop "GOAL!" Daarop maakte Pamela Anderson een propje en gooide dat tegen het kruis van Robbie Williams. Pamela Anderson roept hardop: "GOAL!". Zegt Robbie Williams:  "Nee hoor, dat is paal.....                                                  








******************************
Bill Gates komt een keertje in Amsterdam. Uiteraard bezoekt hij de hoertjes. Op een gegeven moment kleedt hij zich dus uit, maar op het moment dat hij z'n onderbroek laat zakken begint de hoer ineens ontzettend hard te lachen. Dit gaat zo een tijdje door en als ze eindelijk uitgelachen is vraagt Bill Gates: "Waarom moest je nou zo lachen?" Antwoordt de hoer: "Nou, nu weet ik eindelijk waarom je bedrijf Microsoft heet!"
*******************************************************

Jan de voetballer ging naar zijn club en wilde zijn fiets tegen de paal zetten, waarop de suppoost zei: "Hallo daar! Dat kan niet, hoor!" Jan keek verbaasd op: "Waarom kan dat niet?" "Er komt namelijk hoog bezoek! Staatssecretaris Uslu en Minister De Jonge komen namelijk kijken!" Jan haalde zijn schouders op en sprak: "Maar ik zet hem toch op slot......?"                
                               
************************************************

4 opmerkingen:

  1. De eerste en de laatste zijn goed voor een lach en de plaatjes haha
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zet hem toch op slot. whahahhahahaha. Geweldig

    Love as always
    Dimario

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Tijd voor wat humor, kunnen we wel gebruiken.
    Mijn hondjes konden wel zwemmen.
    Wist niet dat Pamela Anderson van voetballen hield. Hans

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ik zit hier weer te lachen, zalig :o)
    .Een @->- voor jou.

    BeantwoordenVerwijderen