maandag 4 oktober 2021

Deze week staan er allerlei beestjes centraal
Vandaag is het namelijk:


Een mier en een duizendpoot hebben een afspraak in het café om dierendag te vieren, om 7 uur. Komt de mier  om 7 uur binnen en 2 uur later komt de duizendpoot binnen, zegt de mier: "Waarom ben je zo laat?" Zegt de duizendpoot: "er stond een bordje VOETEN VEGEN."
Er komt een stotterende man bij de dieren winkel want hij wil graag een papagaai. De man vraagt aan de winkel medewerker: "gggooeie dagg ikk wil gggraagg een pppapaggaai vverkooptt uu ddie ook?" Waarop de winkel medewerker zegt: "Ja hoor meneer, achter in de winkel ziet u alle papagaaien die we hebben." De man loopt naar het achterste gedeelte van de winkel en ziet inderdaad allemaal mooie papagaaien. Hij ziet vrijwel direct de papagaai die hij wil hebben dus loopt naar de kooi en vraagt aan de papagaai: "kkkun jjjij oook ppprattten?" Waarop de papagaai antwoord: "Nou in ieder geval  dan beter als jou!"
 
 
Twee slangen sluipen en kruipen door het bos. Zegt de ene slang tegen de anderen slang: "Zijn wij eigenlijk giftig?" "Hoezo?" zegt de ander. "Nou.... ik heb net op mijn tong gebeten........"
 
 
 
 

4 opmerkingen:

  1. sinds maandag heb ik geen huisdier meer...
    anders werd ze zeker verwend
    -Een @->- voor jou.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een speciale dag voor een hoop huisdieren.

    Love As Always
    Dimario

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Helaas zijn er nog steeds dieren die niet verwend worden en niet alleen vandaag
    Mopje van de duizendpoot vind ik geweldig

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk de duizendpoot een trouw beestje.
    Vraag me af of hij deze papegaai heeft gekocht.
    Hé bah een kruizen snuiver. Hans

    BeantwoordenVerwijderen