maandag 1 februari 2016



Deze week maken we er een 'soep-zooitje' van!

Ober, uw stropdas hang in mijn soep.
– Geeft niet, deze stropdas is krimpvrij

Er zit een man in een restaurant. Plots bemerkt hij dat er een vlieg in z’n soep zit. Hij wenkt de ober en vraagt om de vlieg uit z’n soep te verwijderen. “Oh, dat is geen enkel probleem, daar heb ik een lepeltje voor.” zegt de ober en met een fier gebaar pakt hij uit zijn borstzak een zilveren lepeltje en schept de vliegt uit de soep. Na de vlieg weggebracht te hebben komt de ober terug en verontschuldigt zich bij de man. “Is er verder nog iets van uw dienst?” vraagt de ober. “Wel, zegt de man, ik zag u daarnet weglopen en bemerkte dat er een touwtje uit uw gulp hangt, wat is daar de bedoeling van?” “Wel,” zegt de ober “het is hier een keurig restaurant, maar ook een ober moet wel eens naar het toilet.” “In dat geval hoef ik niets aan te raken, ik trek gewoon aan het touwtje en het hele geval komt naar buiten.” “Dat is duidelijk,” zegt de man, “maar hoe stopt u het geval weer naar binnen?” Opnieuw maakt de ober een fier gebaar en pakt uit zijn borstzak het zilveren lepeltje en zegt “Oh, dat is geen enkel probleem, daar heb ik een lepeltje voor.”

Roept een man in een restaurant: 'Ober, wat doet die vlieg in m'n soep?' Zegt de ober: 'Rugzwemmen meneer.'

Een vrouw komt bij de dokter en ze vraagt de dokter of hij wat heeft voor de erektie van haar man want het stijf worden gaat niet meer zo goed.De dokter zegt haar geen probleem en geeft haar 10 viagra pillen mee.Maar deze durft ze niet aan haar man te geven en daarom vraagt ze het dienst meisje om in de soep van haar man een pilletje te doen.
Het diner begint en ieder die aan tafel zit krijgt soep behalve de man van de huisvrouw.Wel krijgt hij de de aardappelen en het vlees en ook het toetje na.Na het eten gaat de vrouw naar de keuken en vraagt het dienst meisje waarom haar man geen soep heeft gekregen.Waarop het dienst meisje antwoord: "Ik heb het pilletje in de soep gedaan, maar de soepballetjes werden groot en de vermeceli ging rechtop in de soep staan...."
 






 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten