woensdag 14 januari 2015


Goocheltrucs kun je zelf maken en ontwikkelen, je kunt ze kopen of afkijken van een ander..... Maar een goocheltruc stelen? Dat is not-done! Zoals met deze truc gebeurde:
******

Een man in een paarse jas houdt een beker water op een dienblad voor zich. De beroemde goochelaar Hans Klok gaat plotseling met zijn hand dwars door de buik van de man om de beker te pakken. Daarna slaat hij de man op zijn schouder. En plotseling valt het hoofd van zijn nek! Een truc natuurlijk. Het geheim zit in de jas. Die zit zo in elkaar, dat het lijkt alsof er een hand uit je buik komt en je hoofd er af valt.



Goochelaar Rafael van Herck heeft de jas gemaakt. Samen met Hans Klok deed hij de truc in een goochelshow. Nu treden de twee goochelaars niet meer samen op. Maar Hans Klok doet de truc nog steeds, in zijn eigen show. Daar kregen de twee neptovenaars ruzie over. Volgens Van Herck heeft Klok de truc en gepikt en zijn goocheljas stiekem nagemaakt. Hij stapte naar de rechter. Die heeft de ruzie gisteren: Hans Klok mag de truc niet meer uithalen in zijn show.



Het gaat om deze truc
(in dit filmpje feliciteren zij een goochel-collega)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten