maandag 28 februari 2022

 

Een vrouw was het helemaal beu dat haar man tijdens de carnaval telkens dronken thuis kwam. Ze besloot hem eens een lesje te leren en hem de stuipen op het lijf te jagen..... in de hoop dat hij tot inkeer zou komen. Op een avond trok ze een duivelskostuum aan en verstopte zich achter een boom. Toen haar man voorbij wankelde, sprong ze tevoorschijn en bleef met haar rode horens, drietand en lange staart dreigend voor hem staan. 'W-wie ben jij?' vroeg de man stomdronken met dubbele tong.
'Ik ben de duivel !!!', antwoordde de vrouw. 'Nou, k-kom dan effe g-g-gezellig mee' zei hij. 'Ik b-ben getrouwd met je zuster...'
Jan en Mien zijn zijn naar het carnaval geweest. Als ze na het feest 's avonds willen gaan slapen, zegt Mien tegen Jan; 'Jan, 't is zo lang geleden, zullen we nog een keertje, 't hoort er toch bij met carnaval....?' Ze hebben de nacht van hun leven en  's ochtends zegt Mien tegen Jan; "Jan, je hebt me gisteravond heerlijk laten genieten, m'n borsten tintelen er nu nog van !" "Dat zou kunnen", zegt Jan. "De ene hangt in de koffie en de andere in de warme brinta!"
Twee mannen lopen in carnavalsnacht over straat, zegt de een tegen de ander: 'mag ik in het midden lopen?'
 
 
 

3 opmerkingen:

  1. leuke grapjes want karnaval op zich is al leuk :o)
    .Een @->- voor jou.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. die van die duivel, dat zou je maar gezegd worden.

    Love as always
    Dimario

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Haha, getrouwd met je zuster.
    Een ochtend ontbijtje.
    Vanavond laatste carnavals avond.Hans

    BeantwoordenVerwijderen