woensdag 16 mei 2018




Een gids begeleidde een groep Amerikaanse toeristen die in London verblijven voor het huwelijk van Megan Markle en prins Harry. Ze lopen door de stad:
Kijk dat is het paleis van de koningin, zei de gids trots.
Waar onze president woont, is wel 10 keer zo groot zei een Amerikaan.
En daar staat een grote superstore, zei de gids terwijl hij naar de Harrods wees
Onze supermarkten zijn wel 10 keer zo groot zei een Amerikaan
En dat gebouw daar…. begon de gids.
Dat hebben wij ook maar dan 10x zo groot',onderbrak de Amerikaan hem.
Dat kan ik geloven, zei de gids, want dat is een gekkengesticht!


Meghan en Catherine zijn aan het winkelen bij Harrods. Op de speelgoedafdeling ziet Meghan een puzzel met de afbeelding van Princes Diana. Ze stoot  Catherine aan met haar elleboog en zegt: "Kijk onze schoonmoeder in duizend stukjes...….."


Meghan logeert het weekend voorafgaand van het huwelijk met Harry bij Koningin Elisabeth. s Morgens aan het ontbijt vraagt Elisabeth aan meghan of ze goed geslapen heeft. "O zeker, Harry en ik hebben gisteren heerlijk gevrijd." "Foei Meghan," zegt Elisabeth geschokt. "Zoiets zeg je niet! Ten eerste is het gevreeën en ten tweede; je zegt dan zoiets als: Harry en ik hebben gisteren een eitje gebakken." De volgende dag, weer aan het ontbijt vraagt Elisabeth wederom of ze lekker heeft geslapen. "Ja, heerlijk," verzucht Meghan, "Harry en ik hebben vannacht twee eitjes gebakken, en daarna heeft hij de pan ook nog uitgelikt!






Geen opmerkingen:

Een reactie posten