vrijdag 11 mei 2018

.....en met deze vrijdag Veranderd het onderwerp Voor Vandaag......


De fiets- en wandelmeerdaagse Stap & Trap start woensdag 24 mei voor de 21ste keer. Deelnemers kunnen donderdag tot en met vrijdag kiezen uit wandel- en fietsroutes, op woensdag zijn er alleen fietsroutes uitgezet.
Men komt door de prachtige polder en pittoreske dorpen. Onderweg zijn er de nodige bezienswaardigheden, zoals een molen of (kaas) boerderijen. Tevens zijn er voldoende stops om iets te drinken of te eten.

Dit alles gedurende vier dagen fietsen of drie dagen lopen door de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden over diverse afstanden. Voor de fietsers een keuze uit: 30, 40 of 60 km. Voor de wandelaars een afstand van: 15, 25, 30 of 40 km. Wanneer u niet alle dagen kunt of wilt meedoen, behoort een dagtocht ook tot de mogelijkheden, voor zowel de fiets- als wandelroutes

De grote tent in Hoornaar is opnieuw het startpunt en de finish voor alle afstanden. Sommige routes voeren dit jaar door het Land van Heusden en Altena, de Krimpenerwaard en landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. Ook komen de fietsers voorbij onze boerderij. (meerdere malen)

Op vrijdagavond wordt traditiegetrouw een feestavond gehouden met Nederlandstalige muziek en live-optredens, aangeboden door Stichting Vrije Recreatie.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten