maandag 13 februari 2017

valentijns moppen



In deze week valt: Valentijnsdag.
Een uit de V.S. overgewaaide, (van oorspong katholiek feest,) commerciele dag, die vooral bij jongeren leeft. 
Daarom deze week al thema:
Vantijnsdag en liefde

Een jongen en een meisje zitten op valentijnsdag romantisch in een park. Het meisje vraagt: "Wil jij wel zien, waar ik aan mijn blindedarm ben geopereerd"? Opgewonden antwoordt de jongen: "Ja, nou en of"! "Daar" wijst het meisje, "in dat grote gebouw met al die ramen".
Een vrouw vertelt haar buurvrouw: "Gisteren heeft mijn man het eten klaargemaakt, omdat het valentijnsdag was." Zegt de buurvrouw: "Wat lief, zeg. En, wat kreeg je?" Antwoordt de vrouw: "Buikpijn."



Een wandelend echtpaar zag een jongen en een meisje op een parkbank zitten, hartstochtelijk zoenend. 'Waarom doe jij dat niet?' vroeg de vrouw. 'Lieve schat, ik ken dat meisje niet eens!' antwoordde de man.


Een vrouw ontmoet op de vooravond van valentijnsdag een geweldige man in de kroeg, ze praten wat, ze lachen wat en na het stappen gaan ze samen naar huis. Als ze bij hem thuis zijn laat hij haar het hele appartement zien. Zij merkt op dat zijn hele slaapkamer volgepakt is met schattige Teddyberen. Honderden kleine beertjes met van die lieve kraaloogjes op een schap laag bij de grond, knuffelachtige medium sized Teddy's op een schap hoger en super grote prachtige beren op het hoogste schap, de vrouw is erg verbaast dat zo'n stoere kerel zo'n grote verzameling Teddyberen in zijn bezit heeft, maar ze is niet van plan om hier op in te gaan en vind het eigenlijk wel mooi dat ook een stoere man een gevoelige kant kan hebben...... Ze draait zich om....ze kussen....ze trekken mekaars kleding van hun lijf...en bedrijven heftig de liefde.........Na een intense nacht met haar gevoelige droomprins, draait ze zich in het ochtendgloren om naar hem en vraagt : "En wat vond je ervan?" Hij zegt: "kies maar een prijs van de onderste plank"








Geen opmerkingen:

Een reactie posten