maandag 2 januari 2012

poppenkast....

Week. Maandag mop

ZOOOOOO, Al die poppenkast van feestdagen is weer voorbij.....
tijd voor nieuwe poppenkast:


Liesje wordt jarig vraagt oma: ''En Liesje, wat wil je hebben voor je verjaardag?'' Zegt Liesje: "De pil oma." Oma krijgt bijna een hartverzakking en vraagt waarom ze de pil wil. Zegt Liesje: "Ik heb al drie poppen en da's meer dan genoeg!"

                                                                                     

Een vent loopt een sexshop binnen en vraagt aan de bediende achter de toonbank: "Goeiedag, ik zou graag zo'n ..eh…  opblaasbare sex-pop kopen."
Waarop de bediende zegt: "Geen probleem meneer, we hebben Hollandse poppen, Duitse poppen, Engelse poppen en zelfs Palestijnse poppen, maar die Palestijnse zijn iets duurder..."
Waarop de klant vraagt: "Waarom zijn die Palestijnse poppen dan duurder?"
De bediende: "Omdat die zichzelf opblazen!"
                                                


Een man gaat met zijn dochter naar de speelgoedwinkel om een barbiepop te kopen. Zegt de verkoopster: “Nou, u hebt geluk, alle barbies zijn deze week in de aanbieding! ‘Barbie gaat winkelen’ is normaal 49 euro, en nu 39 euro.  ‘Barbie gaat naar het strand’ is normaal 39 euro en nu 29 euro. Maar de ‘Barbie gaat scheiden’ blijft echter wel 199 euro.” Zegt die man: “Waarom 199 euro voor Barbie gaat scheiden?” Zegt de verkoopster: “Ja, daar zit ook van alles bij: het huis van Ken, de auto van Ken, de boot van Ken, de tv van Ken…..….”

30-hallie-lama-poppenkast
kleuters

Geen opmerkingen:

Een reactie posten