maandag 10 oktober 2016

Er is heel wat te doen in en om de zorg.... De verpleging krijgt het knap voor hun kiezen..... deze week.....


Een jong verpleegstertje moet voor het eerst de zaal op om de mannen te gaan wassen. Ze loopt naar de eerste man toe, kleedt hem uit en begint hem te wassen. Eerst wast ze met een grote boog om zijn piemel heen, maar uiteindelijk vat ze de moed om ook zijn penis te wassen. Ze pakt de penis vast en begint de onderkant en de bovenkant nogal onhandig te wassen. Waarop de patiënt zegt: “Zuster, laat u ‘m nou maar los: hij blijft nu uit zichzelf wel staan.”


Ligt er een man in het ziekenhuis en is aan zijn mond geopereert, en heeft hele erge dorst. Dus roept hij de zuster en zegt: "Ik heb dorst!'' tussen zijn lippen door.
Zegt de zuster terug: ''Maar je kan niet drinken je mond zit dicht'' Zegt de man terug:'' Giet het maar bij m'n kont binnen! '' Zegt de zuster tegen de patiënt:'' Okay, wat u wilt, wat wilt uw ? Koffie of thee?
''Thee'' antwoord de Patiënt. De zuster gaat weg om te overleggen met de andere dokters en zusters en komt terug met een trechtertje en een thee gietertje.
Zegt ze tegen de patiënt:'' Draai maar om en trek uw broek omlaag'' De patiënt doet dat en ligt klaar en zegt: ''Okay ik ben er klaar voor''
De zuster zet de trechter in de patiënt's anus en giet de thee naar binnen, en op een geven moment laat de patiënt een enorme scheet.
Zegt de Zuster tegen de patiënt: '' Wat doet u nu ? '' Zegt de patiënttegen de Zuster: '' Je moet toch blazen als het te heet is ?''


De chirurg vraagt aan een verpleegster: 'Hoe gaat het met onze hartpatiënt bij wie we een hart hebben geïnplanteert?" Ze zegt:  "Goed. Hij heeft me zelfs een paar keer ten huwelijk gevraagd."
"Mooi", zegt de dokter "Zijn hart is klaar, nu zijn z'n hersens aan de beurt..........







Geen opmerkingen:

Een reactie posten