donderdag 1 februari 2018


Het verhaal van de man die 50 werd:

Hij werd ‘s morgens gedeprimeerd wakker, omdat het zijn verjaardag was en dacht: 50 jaar.... wat een leeftijd. Nadat Hij zich had gewassen en geschoren ging hij richting ontbijt met de gedachte dat zijn vrouw hem met een dikke kus zou feliciteren.
Aan tafel zat zijn vrouw zoals gewoonlijk de krant te lezen en zei geen woord. Hij schonk zichzelf een kop koffie in en dacht bij zichzelf: "Ze is het vergeten maar zo meteen komen de
kinderen en die zingen samen “Lang zal huih leven” en komen met een leuk zelfgemaakt cadeautje.
Genietend van de koffie wachtte hij op de kinderen. Uiteindelijk kwamen de kinderen:............ Ook niets!
Het was inmiddels laat geworden. Hij greep zijn jas en verliet nog meer gedeprimeerd het huis en ging op weg naar kantoor. Op kantoor aangekomen begroette zijn secretaresse me met een
glimlach, feliciteerde hem met zijn 50-ste verjaardag en haalde een kop koffie. Hij begon zich al een stuk beter te voelen. Later in de morgen kwam zijn secretaresse op zijn werkkamer en zei:”Je bent jarig vandaag, zullen we samen gaan lunchen?”
Met de gedachte dat hij zich dan nog beter zou gaan voelen zei hij: ”Dat is een goed idee!”
Ze sloten het kantoor af en omdat hij jarig was zei hij tegen zijn secretaresse: “Waarom gaan we niet naar een leuk tentje buiten de stad in plaats van de gebruikelijke McDonalds?”
Zo gevraagd, zo gedaan. We gingen naar een leuk klein restaurantje even buiten de stad. Ze dronken een paar aperitiefjes en hadden een heerlijke lunch. Op weg terug naar kantoor zei zijn secretaresse dat het vandaag niet druk was op kantoor en ze stelde hem voor om mee te gaan naar haar flatje om nog wat te drinken. Dat klonk goed, dacht hij en zijn humeur begon aardig op te klaren.
Aangekomen in haar flatje zei zijn secretaresse: “Neem me niet kwalijk, ik wil even wat makkelijks aan trekken, ik ben zo weer terug.”
Na één minuut ging haar slaapkamer open, ze kwam binnen met een grote verjaardagstaart en in haar kielzog volgden mijn vrouw, kinderen en de hele familie: “SURPRISE!!!”
…terwijl hij op de bank zat met alleen zijn sokken nog aan!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten