maandag 6 juli 2015

wielrennners moppen


Eigenlijk was ik het niet van plan om te doen, maar ach.... De Tour is begonnen en bovendien gestart hier in Nederland.... Toch nog maar weer eens een weekje Tour de France; er is genoeg over te vinden!
Twee wielrenners, dik onder de drogerende middelen, zijn aan het fietsen. Zegt de ene wielrenner tegen de andere: "Wist je al dat er een bobbel in je fiets zat?"
 Zegt de andere: "Ja dat weet ik, want mijn fiets is zwanger. Zullen we even ergens gaan zitten en wachten tot er een klein fietsje wordt geboren?" "Ja, dat is goed" zegt de eerste wielrenner. Even later zijn ze op een bankje gaan zitten en zitten maar te wachten. Dan komt er een derde wielrenner voorbij en vraagt wat ze aan het doen zijn. Nou zegt de tweede wielrenner: "We zijn aan het wachten tot de kleine fiets geboren wordt." Dan begint de derde wielrenner erg hard te lachen en zegt; ''Dat kan toch helemaal niet, dit is een herenfiets!"
\

Johan zit op een zomerdag samen met zijn vriendin voor de tv.
Al zappend langs de kanalen zien ze de voor ons zo bekende "mooie plaatjes" van de Tour de France.
"Weet jij waarom de koeien tijdens het wielrennen altijd met de renners meelopen"? vraagt Johan aan zijn vriendin.
"Geen idee", antwoord ze verveeld.
"Ze kennen elkaar van bij de veearts".


Een wielrenner gaat samen met vrouw naar de therapeut...
Ze zijn 23 jaar getrouwd.
De sleur en de 'mot' zitten erin en ze gaan te langen leste naar een relatietherapeut.......
Als de therapeut vraagt wat het probleem is, steekt de vrouw een tirade af: ze somt alle mogelijke problemen en ergernissen op die zich in al die jaren huwelijk hebben opgestapeld. En ze ratelt maar door en door... !!
Plots staat de therapeut op, zonder iets te zeggen........
Hij loopt om zijn bureau heen, rukt de dame de kleren van het lijf, slaat zijn armen om haar heen en bedrijft passioneel de liefde met haar !
De vrouw - haar mond eindelijk gesnoerd - ligt nadien stilletjes nahijgend in een volledig bevredigde roes op het bureau.
De therapeut draait zich dan naar de man en zegt : 'Dát is wat uw vrouw nodig heeft, minstens 3 keer per week... !!'
De man denkt even na, krabt zich achter z'n oor en antwoordt :
“Tja...'s maandag's en 's woensdags kan ik haar wel brengen, ... maar op dinsdag, donderdag en vrijdag moet ik gaan fietsen...! "

 
 

 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten