maandag 21 juli 2014

park moppen

 

Vandaag, om bij te komen van al dat sportieve geweld van de afgelopen weken,  moppen... vanuit het park! Even rust....


Op een namiddag in het park ontmoet Caroline toevallig Annemie, die ze niet meer gezien heeft sinds ze 2 jaar geleden samen afstudeerden. Annemie duwt een kinderwagen met daarin een wolk van een baby. "Hé, jij was toch vast van plan om non te worden?" zegt Caroline. "Ja" antwoordt Annemie, "ik weet het. Ik stond dan ook al met één been in het klooster en met het andere nog in de wereld en toen is er iets tussen gekomen!"

Op een mooie avond wandelt een man in het park. Bij een prachtig aangelegen vijver zit een kikker aan de waterkant. Hij loopt erna toe en tot zijn verbazing blijft de kikker gewoon zitten. In een opwelling van vrede met het bestaan gaat de man door zijn knieën en aait het beestje. Ineens veranderd de kikker in een prachtige vrouw. “De vloek is verbroken, dankzij jouw” zegt de vrouw. “Je mag nu 3 wensen doen!”
Waarop de man antwoordt: “Ik heb eigenlijk maar één wens, maar die wil ik dan graag 3 keer achter elkaar doen!”


Er lopen 3 niet onaantrekkelijke nonnen in het park, te discusseren over het mannelijk geslachtsdeel, de eerste dacht dat het een spier was, de tweede dacht dat het van kraakbeen was en de derde dacht dat het van bot was. Al discusserend kwamen ze onderweg een man tegen,die op een bankje de krant zat te lezen. Een van de nonnen vroeg aan de man, of hij ook wist waar zijn geslachtsdeel van gemaakt was. "Nee," zei de man, "Ik zou het niet weten!"
"Misschien een gekke vraag, maar mogen wij hem even voelen?" vroeg 1 van de nonnen. Dat liet de man zich geen twee keer zeggen en liet vlot zijn zaakje uit de broek hangen, de eerste non begon  zachtjes te voelen, "Het is slap en zacht.. zie je wel? het is een spier! Voel maar!"
Dus de tweede non voelt ook. "Nee hoor! het is van kraakbeen kijk maar! Redelijk hard en toch buigzaam! Voel jij eens...." zegt ze tegen de derde non. De derde non voelt ook. "Jullie hebben het allebei fout en ik heb gelijk zegt ze. Dat ding is is knoeter hard, het is gewoon een bot, kijk maar het merg komt er al uit..."



Geen opmerkingen:

Een reactie posten