woensdag 7 mei 2014

 

Knutselen voor Moederdag betekent creatieve ideeën!!

Bijvoorbeeld: Koelkastmagneetjes

Wat heb je nodig om deze geinige koelkastmagneetjes te knutselen. Een aantal magneetje, maak er bijvoorbeeld drie, en een stuk karton. Dat is het eigenlijk.
Nodig:
  • Magneetjes (kantoorboekhandel - Doe-het-zelf-zaak)
  • Lijm
  • Karton en/of knutselfoam
  • Foto's
  • Tijschriften om uit te knippen
  • e.v.t plastificeermachine
koelkastmagneetjes

Zoek een paar leuke figuurtjes op die je op het stuk karton kan namaken. Zoek op internet naar een paar leuke stripfiguren of afbeeldingen van groeten of andere etenswaren. Maak deze figuurtjes na op het karton. Niet te groot, maar ook niet te klein. Het magneetje moet er wel onzichtbaar achter geplaatst kunnen worden.
Als je de figuurtjes mooi hebt ingekleurd en uitgeknipt dan moet je de magneetjes er achterop plakken. Dan is het knutselcadeautje eigenlijk al klaar.

magneetjes op achterkant
Je kunt de voorkant zo leuk maken als je wilt. Je kunt ook een foto van jezelf op de voorkant maken. Vindt ze ook leuk. Of maak voor iedereen in het gezin een apart magneet met een pasfoto erop. Laat je creativiteit er maar op los.

O ja.... Niet vergeten....

Bij knutselen voor Moederdag mag je een gedichtje en een mooie verpakking niet vergeten. Zoek een leuk doosje op om je magneetjes in te doen. Versier het doosje en leg er watten in. Het doosje is al onderdeel van het knutselcadeau dus daar moet je ook even tijd in steken.

Presentje knutselen

 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten